ممنوعیت های آرایش دائم - تاتو

ممنوعیت های آرایش دائم - تاتو

آرایش‌ دائم یا همان تاتو میکروبلیدینگ به دلیل زیبایی‌های طبیعی که ایجاد می‌کند در میان بسیاری از افراد جذابیت خاصی دارد و امروزه افراد بیشتری را به خود جذب می‌کند اما تعدادی در انجام این کار ممکن است آسیب‌هایی را متحمل شوند که در ادامه در خصوص ممنوعیت‌های آن مطلع می شوید.

ممنوعیت‌های آرایش‌های دائم (تاتو)

همان‌طور که گفته شد بسیاری از افراد ممنوعیت‌های آرایش‌های دائم (تاتو) دارند زیرا که دارای شرایطی هستند که آن‌ها را از استفاده از این آرایش‌های دائم منع می‌کند اعم از:

تاتو در دوران قاعدگی

باید خدمت شما عرض کنم که یکی از ممنوعیت‌های آرایش‌های دائم (تاتو) دو دوران قاعدگی می‌باشد زیرا که در این دوران پوست خانم‌ها چرب بوده به همین علت رنگ را جذب نکرده و پس می‌دهد بنابراین میکروبلیدینگ و تاتو برای این دوران به‌هیچ‌عنوان توصیه نمی‌شود زیرا که نتیجه‌ای مرغوب به همراه نخواهد داشت.

تاتو در دوران بارداری و شیردهی

در دوران بارداری خصوصاً شیردهی انجام هرگونه تاتو میکروبلیدینگ و موارد تزریق رنگ با تیغ ممنوع می‌باشد زیرا هم برای مادر و هم جنین عواقب خوبی را به همراه نخواهد داشت.

تاتو آرایش‌های دائم در کلوئید (گوشت اضافه)

از اساسی‌ترین ممنوعیت‌های آرایش دائم (تاتو) در مواردی است که پوست دارای کلوئید یا همان گوشت اضافه باشد تاتو یا میکروبلیدینگ به‌شدت می‌تواند این عارضه پوستی را تحریک نماید و باعث بیشتر شدن آن بشود و این امر 90 درصد زمانی رخ می‌دهد که فرد قصد پاک کردن و یا حذف تاتو خود را از روی پوست دارد.

خال و تب‌خال‌های موجود روی پوست

از مهم‌ترین ممنوعیت‌های آرایش‌های دائم (تاتو) خال‌ها و تب‌خال‌های پوستی می‌باشد شاید برای تعدادی از تاتو کارها و افرادی که هیچ اطلاعی از این موضوع ندارند این موارد حائز اهمیت نباشد ولی درصورتی‌که روی پوست خال‌های دیده شود تاتو بر روی این خال‌ها ممکن است باعث شوک قلبی و یا ایست قلبی شود زیرا که برخی از این خال‌ها عمق بسیاری دارد چنان‌که به رگ‌های اصلی بدن متصل می‌باشند و همین ریسک تاتو در این نواحی را بالا می‌برد.

 

این موضوع در تب‌خال‌ها به این شدت خطرناک نیست و تنها اگر تاتو بر روی نواحی که تب‌خال و یا زونا دارند صورت بگیرد باعث بیشتر شدن آن در سطح پوست می‌شود.

التهابات پوستی

از ممنوعیت‌های آرایش‌های دائم (تاتو) و یکی از مهم‌ترین آن‌ها که زیاد به آن توجه نمی‌شود التهابات پوستی موقت می‌باشد مانند آفتاب‌سوختگی‌ها و تراشیدگی‌های پوستی و یا زخم‌هایی که روی سطح پوست قرار دارد. تاول‌ها و هماتوم نیز در صورت وجود بر روی پوست تاتو امکان‌پذیر نیست.

سولار

افرادی که مدت کوتاهی است از سولار آمده‌اند و یا آفتاب گرفتند و از حمام آفتاب استفاده کرده‌اند نیز مجوز استفاده از تاتو میکروبلیدینگ را تا یک مدتی نخواهند داشت.

مصرف قرص‌های کورتن

کسانی که از بیماری کبدی رنج می‌برند و ازاین‌رو کورتن مصرف می‌کنند ممنوعیت‌های آرایش‌های دائم (تاتو) دارند نمی‌توانند تاتو انجام دهند نوع استفاده این دارو هم چه به‌صورت تزریق و چه خوراکی دارای ممنوعیت در تاتو میکروبلیدینگ می‌باشد.

کم‌خونی و بیماری صرع (تشنج)

آن تعداد از افرادی که دارای کم‌خونی هستند و یا سابقه تشنج دارند باید از تاتو انجام آرایش‌های دائم خودداری کنند.

ژل و بوتاکس

اگر در نواحی که ژل تزریق‌شده و یا بوتاکس انجامیده ممنوعیت‌های آرایش‌های دائم (تاتو) را به همراه خواهد داشت و اگر در این نواحی تاتو صورت بگیرد باعث کاهش ماندگاری اثر ژل و یا بوتاکس می‌شود پس به این موضوع توجه داشته باشید.

استفاده از انواع قرص‌ها

استفاده از قرص‌هایی که باعث رقیق‌تر کردن خون می‌شود تاتو را بی‌کیفیت می‌کند و نباید تاتو انجام شود مانند قرص‌های اعصاب و آسپرین و ازاین‌رو حتی استفاده از قرص آنتی‌بیوتیک هم در انجام تاتو موانعی دارد به دلیل قوی‌تر کردن سیستم دفاعی بدن جذب رنگ توسط پوست را سخت‌تر می‌کند. ناگفته نماند علاوه بر سیستم ایمنی قوی، اگر سیستم ایمنی بدن شما ضعیف هم باشد با انجام تاتو میکروبلیدینگ می‌تواند باعث بروز عفونت در پوست بشود.

دم‌نوش‌های گیاهی

شاید برای خیلی از شما این مورد به چشم نیاید ولی زمانی که شما از دم‌نوش استفاده می‌کنید الی 48 ساعت مجوز انجام امورات تاتو میکروبلیدینگ را نخواهید داشت.

آکنه و جوش‌های چرکین

از موارد ممنوعیت‌های آرایش‌های دائم (تاتو) همان‌طور که واقفید آکنه به جوش‌هایی گفته می‌شود که سر چرکین ندارد و قرمزرنگ می‌باشد تاتو بر روی این‌گونه جوش‌ها و یا جوش‌های چرکین ممنوع است

جراحی پلاستیک

اگر در ناحیه‌ای که می‌خواهید میکرو بیلدینگ یا تاتو انجام دهید جراحی پلاستیک صورت گرفته باشد این امکان تا ۶ ماه وجود ندارد که در آن قسمت‌ها رنگ با تیغه تزریق شود زیرا که باعث به وجود آمدن مشکلاتی برای پوست و جراحی شما به وجود خواهد آورد به این موضوع به‌شدت اهمیت دهید.

مجوز پزشک در برخی از شرایط

در اغلب اوقات افراد برای محافظه‌کار عمل کردن در ممنوعیت‌های آرایش‌های دائم (تاتو) در بیماری‌هایی که دارا می‌باشند باید از پزشک خود مجوز دریافت نمایند تا آسیبی در این زمینه به آن‌ها وارد نشده و یا بیماری آن‌ها تشدید نشود ازجمله این بیماری‌ها عبارت‌اند از: دیابت، بیماری‌های قلبی، شیمی‌درمانی، رادیوتراپی، آلوپسی، بیماری‌های ضعیف کننده سیستم ایمنی، ویتیلیگو، HIV، هموفیلی و هپاتیت از همه نوع مخصوصاً C که در صورت وجود هر یک از این بیماری‌ها حتماً باید برای انجام کار تاتو میکروبلیدینگ از پزشک خود تأییدیه بگیرید.

نتیجه‌گیری

درنتیجه دراین‌باره خدمتتان عارضم برای زیباسازی خود و انجام کارهای تاتو یا میکروبلیدینگ حساسیت‌های زیادی را خرج کنید زیرا که بی‌توجهی به این موارد هم باعث می‌شود نتیجه خوبی از کار تاتو حاصل نشود و هم ممکن است آسیب‌های ناگواری را به بار آورد که جبران آن‌ها سخت و یا امکان‌پذیر نباشد.

نظر خود را بیان کنید